کرما استاندارد اسپرسو چقده؟!
- عقیل ساری
- مقالات
کرما استاندارد قهوه اسپرسو چقدر است؟!
مقدار خامه روی یک اسپرسو کمی شبیه مقدار سر روی یک پیمانه است. همه میدانند که باید مقداری وجود داشته باشد، اما ما هرگز نمیتوانیم کاملاً در مورد مقدار مناسب به توافق برسیم. خوشبختانه در این وبلاگ میخواهیم نظر اکثر باریستا ها و تجربه خودمان را بررسی کنیم.
در این وبلاگ، در مورد اینکه کرما قهوه چیست، چرا مهم است و مقدار ایده آل برای اسپرسو چقدر است، بحث خواهیم کرد.
کرما قهوه چیست؟
کرما لایه ای از چربی و حباب است که در بالای قهوه اسپرسو قرار می گیرد و در طی واکنشی که هنگام خروج گازها از قهوه آسیاب شده صورت می گیرد، ایجاد می شود.
کرما از یک ترکیب شیمیایی طبیعی به نام ملانوئیدین ساخته شده است. این محصول فرعی قندها و اسیدهای آمینه موجود در مواد غذایی است که اغلب به دلیل دمای بالا است.
ظاهر
کرما به صورت لایه ای قهوه ای ظاهر می شود که سبک تر از مایع قهوه زیر آن است. رنگ کرم بسته به نوع قهوه ای که استفاده می شود متفاوت است. به عنوان مثال، کرم اسپرسو معمولاً دارای سایه قهوه ای مایل به قرمز است.
اگر ظاهر کرم اسپرسو شما زرد روشن است، این می تواند نشان دهنده تازه نبودن قهوه باشد.
چرا کرما مهم است؟
کرم قهوه از نظر بسیاری مطلوب است زیرا نشانه قهوه تازه، آسیاب عالی و یک باریستای ماهر است. علاوه بر این، خامه بعد دیگری از بافت و طعم را به اسپرسو اضافه می کند. کف آن معطر است و اجازه می دهد تا طعم قهوه برای مدت طولانی تری باقی بماند.
مقدار ایده آل کرما برای اسپرسو
هنوز بین باریستاها بحث وجود دارد که یک کرم عالی باید چگونه باشد. فاکتورها شامل رنگ و قوام و همچنین حجم است. دلیل اصلی این امر این است که کرما اغلب از قهوه ای به قهوه دیگر بر اساس میزان روغن متفاوت است. به عنوان مثال، لوبیاهای فرآوری شده طبیعی خامه بیشتری تولید می کنند، در حالی که کباب های تیره تر در نتیجه افزایش تبخیر روغن کمتر تولید می کنند.
همانطور که گفته شد، به طور گسترده توافق شده است که کرم اسپرسو باید 1/10 حجم کل شات را تشکیل دهد. هنگامی که قوام و حجم مناسبی داشت، کرم باید حدود دو دقیقه روی شات باقی بماند.
طرز تهیه اسپرسو با خامه عالی
اکنون که میدانید اسپرسوی شما چه مقدار کرم باید داشته باشد، احتمالاً از خود میپرسید که “چگونه مطمئن شوم اسپرسوی من مقدار مناسب کرما دارد؟”. بهترین روشها وجود دارد که میتوان اطمینان حاصل کرد که شاتهای اسپرسوی شما هر چند وقت یکبار عالی میآیند. . در عین حال، از دست دادن این مراحل می تواند روی رنگ، زمان ته نشین شدن یا حتی از بین رفتن کرم روی هم تاثیر بگذارد. متأسفانه، یک دستگاه اسپرسوساز خوب، کرم خوب را تضمین نمی کند.
آسیاب کردن
با اسپرسو، آسیاب خوب برای رسیدن به بهترین نتیجه بسیار مهم است. شما نمی توانید از همان اندازه آسیاب که به آن عادت کرده اید برای قطره ای قهوه در یک دستگاه قهوه ساز معمولی استفاده کنید. برای خامه بهینه، زمین باید زمانی داشته باشد که با آب داغ مخلوط شود. این فرآیند روغن ها را استخراج می کند و منجر به دم کردنی خوش طعم می شود. اگر زمین خیلی نازک یا خیلی درشت باشد، آب خیلی سریع از آن عبور می کند. نتیجه یک شات تخت است که احتمالاً کرمی کمی دارد یا اصلاً وجود ندارد.
خنکی
دانه های قدیمی و کهنه قهوه تضمین می شود که تأثیر منفی بر هر فرآیند قهوه سازی دارند. این به این دلیل است که روغن ها در اثر قرار گرفتن در معرض هوا تجزیه می شوند. در نتیجه، حتی با کیفیتترین قهوه نیز طعم آن به شدت کاهش مییابد. نداشتن تازگی یکی از دلایل رایج قهوههای مسطح است، زیرا دانهها میتوانند به سرعت کهنه شوند.
توصیه می کنیم بلافاصله پس از باز شدن قهوه را به ظرف دربسته منتقل کنید. کیف های ما دارای یک گیره هستند که به راحتی در بین استفاده ها بسته می شوند.
کوبیدن
عصاره گیری زیاد یا کم می تواند بر میزان کرم اسپرسو تاثیر بگذارد. برای اطمینان از اینکه استخراج با سرعت مناسب انجام میشود، تفالههای قهوه باید با مقدار مناسب فشار وارد شود. فشار بیش از حد باعث ایجاد کرم تیرهتر میشود که طعم تلختری دارد. از طرف دیگر، فشار کافی نمی تواند منجر به کمبود کرم شود.
حرارت ماشین
مهم است که قبل از شروع فرآیند قهوهسازی، اجازه دهید دستگاه شما به دمای بالا برسد. دمای نزدیک به 100 درجه سانتیگراد (ما بین 90-96 درجه سانتیگراد را توصیه می کنیم) معمولاً بهترین است، زیرا باعث واکنش میلارد می شود که کرم قهوه تولید می کند.
به همین ترتیب، حتما دستگاه اسپرسوساز خود را به طور مرتب تمیز کنید تا از گرم شدن بیش از حد و اختلال در جریان آب جلوگیری کنید. بسیاری از ماشینها با تنظیمات استانداردی عرضه میشوند که همیشه برای تولید مقدار مناسب کرما ایدهآل نیستند. بنابراین، ارزش بررسی تنظیمات مانند دما و فشار را دارد.
قهوه
خود انواع قهوه می تواند در میزان تولید خامه در طول فرآیند دم کردن نقش داشته باشد. ترکیب Pumphrey’s Espresso Crema بهطور ویژه برای تولید شات مخملی با کرم موزون انتخاب شده است. از 100% قهوه عربیکا تهیه شده و با استفاده از روش شعله باز ما به تازگی برشته شده است.
نتیجه
دریافت مقدار مناسب خامه به این معنی نیست که لزوماً قهوه با کیفیت می نوشید. با این حال، با قهوه پامفری، هر دو را دریافت خواهید کرد. ما از سال 1750 بهعنوان برشتهکنندهها و تامینکنندگان خبره قهوه فعالیت میکنیم، بنابراین ما یک یا دو چیز در مورد کرم اسپرسو میدانیم.
چقدر این محتوا واست مفید بود؟
روی ستاره ها کلیک کن واسه نظر دادن
میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد نظرات 0
No votes so far! Be the first to rate this post.